chipsy warzywne i ziemniaczane

Świeże i chrupiące o charakterystycznym smaku. Ekologiczne chipsy i chrupki, które sprawiają radość. Znakiem rozpoznawczym marki Trafo jest połączenie znanych odmian z nowatorskimi kompozycjami smakowymi – podobnie jak filozofia, metody pracy i ideały firmy rodzinnej. Trafo korzysta wyłącznie z najwyższej jakości ekologicznych ziemniaków, kukurydzy i strączków, aby kreować niezwykłe wariacje swoich przepysznych przekąsek. Wszystko to w zgodzie z naturą. W naszym własnym zakładzie produkcyjnym powstają najsmaczniejsze, w pełni ekologiczne produkty.

Nasze chipsy produkujemy według tradycyjnej receptury i procesu pieczenia. Intensywnie współpracujemy także z lokalnymi rolnikami – takimi, którzy nie stosują sztucznych nawozów ani chemicznych środków ochrony roślin, szanując i wykorzystując naturalne procesy, które zachodzą w glebie.
System działa na platformie SolEx B2B